Supervisie in Aalten


Go to content

Profiel

Tom Kleine Schaars

Na een ruime ervaring op de werkvloer als begeleider en leidinggevende, ben ik vanaf 1997 werkzaam als consulent, coach en casemanager. Vanuit een positieve en creatieve levenshouding ondersteun ik zelfsturende teams en cliënten bij bijzondere werk- en leefsituaties.

Leren doe je een leven lang. Ieder doet dat op zijn eigen wijze. De één is denker, de ander doener of beslisser. Zelf ben ik een toepasser. Door kennis en ervaring te verbinden aan de situatie van anderen realiseer ik ruimte en zicht in communicatie- en gedragspatronen. Nieuw inzicht verwerven gaat dan vaak snel maar lost een vraag niet altijd op. Het vraagt soms nog motivatie, tijd en oefening om inzicht en nieuw handelen, duurzaam vast te houden.

Naast een aantal vaste coachingstechnieken heb ik een voorkeur voor humor, enneagrammen, provocatief coachen, metaforen en het maken van mindmaps.

Specifiek ervaring heb ik ondermeer opgedaan met;

- jongeren en complexe gezinssituaties, PPG, NAH, Persoonlijke Toekomst Planning, Totale Communicatie en autisme.
- ouderen t.a.v. verzorging en verpleging, geriatrische vraagstukken, BOPZ, ROT, Validation en verlies- en rouwsituaties.
- HRM vraagstukken o.a. selectie en werving, het ondersteunen van complexe teamprocessen, leidinggeven, zelfsturing, persoonlijke ontwikkeling, , burn-out en motivatie vraagstukken.
- onderwijs vraagstukken op pedagogisch leren, intervisie, gastdocent en stage- en mentorbegeleiding.

Sinds 2005 erkend en geregistreerd
LVSC-supervisor; reg.nr. S 12007 H
Professionele coach; reg.nr SPHBO 117124-22581
KvK nr. 54434653In mijn supervisiepraktijk daag ik expliciet uit om te veranderen!
Indien gewenst zijn afspraken ook in de avond- of weekenduren mogelijk.

Back to content | Back to main menu